Haku

Vanhat kielitestit

Kotimaisten kielten keskuksen uudet kielipähkinät julkaistiin toukokuussa 2019. Tämän sivun alta löydät Kotuksen vanhat kielitestit. Testit ovat edelleen käytettävissä.

Joihinkin kysymyksiin voi olla kaksikin oikeaa vastausta, mutta testissä voi teknisistä syistä johtuen valita vain yhden vaihtoehdon. Valitse se, jota mieluiten käyttäisit.

Jos testi ei toimi, kokeile tyhjentää selaimesi välimuisti tai kokeile toista selainta (Firefox, Chrome).