Kotimaisten kielten keskuksen sanakirjojen esittelyt ja pääsy verkkosanakirjoihin.

Ajankohtaista Kielitoimiston sanakirjassa

24.4.2015 10.10

Tervetuloa Kielitoimiston sanakirjan sivuille!

Kotimaisten kielten keskuksen verkkosivut ovat uudistuneet, ja samassa rytäkässä Kielitoimiston sanakirjankin sivut pantiin uuteen uskoon.

Näille sivuille on koottu yleistä tietoa Kielitoimiston sanakirjasta ja sen taustasta. Lisäksi sivuilla kerrotaan sanakirjan tekemisestä ja annetaan vinkkejä sen käyttöön. Uudissanat ja aineiston keruu ovat nekin näkyvästi esillä uudistuneilla sivuilla. Tällä uutispalstalla tarkoituksenamme on tiedottaa ajankohtaisista sanakirjaa koskevista asioista ja kertoilla toimituksen kuulumisista.

Täällä toimituksessa kuulemme mielellämme sanakirjan käyttäjien kokemuksista ja mielipiteistä: mikä toimii, mikä tökkii? Palautetta voi antaa lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla. Nyt kaikkien on myös mahdollista osallistua sana-aineistojen kokoamiseen; uudissanalöydöistään voi kertoa sanakirjan toimitukselle Ilmianna sana! ‑lomakkeen kautta.


Palaa otsikoihinKyselyyn
Till undersökningen

Asiakaskysely 2017 / Kundundersökning 2017

Ehtisitkö vastata Kotimaisten kielten keskuksen (Kotuksen) asiakastyytyväisyyskyselyyn? Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Toki, vie minut kyselyyn Kiitos, vastaan myöhemmin Ei kiitos, en vastaa tällä kertaa

Delta gärna i Språkinstitutets kundundersökning! Frågorna tar några minuter att besvara.

Ja tack, jag deltar gärna Tack, jag deltar senare Nej tack, jag deltar inte den här gången