Kotimaisten kielten keskuksen palveluja: kieli- ja nimineuvonta, koulutus, kirjasto- ja arkistopalvelut, verkkokauppa jne.

Oikeinkirjoitusta verkossa

Kuvaus:

Haluaisitko kerrata oikeinkirjoitussäännöt, muttet maksaa matkustamisesta kurssille? Onko työstäsi vaikea irrottautua koko päiväksi?

Oikeinkirjoitusta verkossa -kurssilla voit itseopiskeluna tutustua ajantasaisiin oikeinkirjoitusohjeisiin ja tehdä harjoituksia silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Viimeistelty kieliasu on tärkeää työssä kuin työssä: hyvä kieli on uskottavuuskysymys ja antaa kuvan asiantuntevasta kirjoittajasta. Ja kun oikeinkirjoitussäännöt ovat tutut, vapaudut keskittymään tekstisi sisältöön.

Kurssilla on teoriaa ja harjoituksia alkukirjaimista, välimerkeistä, yhdyssanoista, numeroista, lyhenteistä ja vierassanojen taivutuksesta. Näet harjoitusten oikeat vastaukset saman tien.

Kurssin ovat tehneet Kielitoimiston kielenhuoltajat, joten ohjeet ovat varmasti uusimpien suositusten mukaisia. Moodle-alustalle tehty kurssi on helppo käyttää koneelta kuin koneelta.  Suorittamiseen menee keskimäärin 10–25 tuntia. Kurssi on käytössäsi kolme viikkoa.

Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi tervetuloviestin, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos ostat kurssin lahjaksi, ilmoita lisätietoja-kohdassa lahjan saajan sähköpostiosoite.

Lähetämme tervetuloviestin viikon kuluessa. Heinäkuussa ja joulun aikaan toimitusaika saattaa olla pidempi. Voit myös määritellä itse kurssin alkamisajankohdan. Merkitse toiveesi tilauslomakkeen lisätietoja-kohtaan.

Kurssin voi tilata myös pitemmäksi ajaksi tai vaikkapa koko työpaikalle. Pyydä tarjous.

Jos työskentelet valtiolla ja työnantajasi maksaa kurssin, hinnasta ei peritä arvonlisäveroa. Tämän vuoksi kurssia ei voi maksaa verkkokaupassa, vaan lähetämme kurssista arvonlisäverottoman laskun työnantajallesi.

Hinta: 186,00 €

Sormet läppärin näppäimistöllä. Kuva: Kuva-Plugi.