Kotimaisten kielten keskuksen palveluja: kieli- ja nimineuvonta, koulutus, kirjasto- ja arkistopalvelut, verkkokauppa jne.

Tekstintarkistus ja editointi

Tekstintarkistus, editointi, stilisointi, oikoluku, tekstineuvonta, tekstin viimeistely… Tarjoamme myös tällaista asiantuntija-apua, olipa työn alla ympäristöohjelma, hyvinvointiraportti tai tietoturvasäännöstö.

Voit kysyä asiantuntijan tukea jo tekstin suunnitteluvaiheessa tai kirjoittamisprosessin aikana. Apu voi olla paikallaan myös silloin, kun työpaikallasi vasta suunnitellaan julkaisua, johon moni kirjoittaa.

Autamme miettimään ilmaisutapoja ja yleisiä linjauksia: Mitkä sisällöt ovat olennaisia kohderyhmän kannalta? Miten kuljettaa juonta niin, että teksti on ymmärrettävää?

Valmiista tekstistä katsomme, että pilkut ovat paikoillaan ja omistusliitteet kohdallaan. Halutessasi parannamme tekstiä laajemmin: editoimme ja stilisoimme tekstistä sujuvaa ja selkeää.

Aikataulusta kannattaa sopia hyvissä ajoin.Kyselyyn
Till undersökningen

Asiakaskysely / Kundundersökning 2018

Ehtisitkö vastata Kotimaisten kielten keskuksen (Kotuksen) asiakastyytyväisyyskyselyyn? Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Toki, vie minut kyselyyn Kiitos, vastaan myöhemmin Ei kiitos, en vastaa tällä kertaa

Delta gärna i Språkinstitutets kundundersökning! Frågorna tar några minuter att besvara.

Ja tack, jag deltar gärna Tack, jag deltar senare Nej tack, jag deltar inte den här gången