Kotimaisten kielten keskuksen palveluja: kieli- ja nimineuvonta, koulutus, kirjasto- ja arkistopalvelut, verkkokauppa jne.

Kielitoimiston koulutus ja konsultointi

Kielitoimisto tarjoaa koulutusta ja monenlaista apua tekstien ja kirjoituskäytäntöjen kehittämiseen. Asiakkaamme ovat valtion ja kuntien virastoja, käännöstoimistoja, mediataloja, isoja ja pieniä yrityksiä, liittoja, yhdistyksiä, yksityishenkilöitäkin.

Järjestämme koulutusta erityisesti tekstin selkeydestä ja sävystä, mutta myös oikeinkirjoituksesta. Kouluttajillamme on monipuolinen kokemus työelämän kirjoittamisesta, ja koulutuksissa on käytännöllinen ote.

Toiminnassamme pääpaino on kasvokkaisopetuksessa, koska se on oppimisen kannalta tehokkainta. Tarvittaessa koulutus on mahdollista myös etäyhteyden kautta.

Kielitoimisto on kielenhuollon virallinen asiantuntijaelin Suomessa. Olemme järjestäneet koulutusta jo vuodesta 1947. Koulutusta voi tilata myös ruotsin kielestä.Kyselyyn
Till undersökningen

Asiakaskysely / Kundundersökning 2018

Ehtisitkö vastata Kotimaisten kielten keskuksen (Kotuksen) asiakastyytyväisyyskyselyyn? Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Toki, vie minut kyselyyn Kiitos, vastaan myöhemmin Ei kiitos, en vastaa tällä kertaa

Delta gärna i Språkinstitutets kundundersökning! Frågorna tar några minuter att besvara.

Ja tack, jag deltar gärna Tack, jag deltar senare Nej tack, jag deltar inte den här gången