Suomen kielen lautakunnan suosituksia, nimistönsuunnittelun ohjeita ja virkakieliohjeita, tietoa Kielitoimiston kieli- ja nimiohjeista, testejä.

Omistusliitteet: missä niitä tarvitaan?

Testaa, kuinka hyvin muistat omistusliitteiden käyttöä koskevat perusasiat.

Testi siirtyy koko ruudun tilaan, kun klikkaat oikean alakulman kaksoisnuolikuvaketta. Samaa kuvaketta klikkaamalla pääset pois koko ruudun tilasta.

Kun olet tehnyt testin, pääset katsomaan oikeita vastauksia klikkaamalla Näytä ratkaisu -painiketta. Tehtäväsivuilta saat näkyviin lisätietoa, kun klikkaat sivun pientä kysymysmerkkiä.