Asiantuntijoiden kirjoituksia ajankohtaisista kielikysymyksistä. Laaja blogi- ja kolumniarkisto, kysymyksiä ja vastauksia -osio, teemakoosteita.

rss Kotuksen uutiset 2018

13.11.2018 11.39

Kielikorvassa puhetta sanakirjoista

Podcastin osioita voi kuunnella myös erillisinä.

Kotimaisten kielten keskuksen Kielikorva-podcastia on julkaistu kolmen jakson verran. Marraskuun 2018 jaksossa keskustellaan maahanmuuttajakielten sanakirjoista, tarjotaan vastauksia kielenkäyttäjiä askarruttaneisiin kysymyksiin ja kuullaan kielenhuoltajien ja kouluttajien saamasta palautteesta.

Kielikorvan äärelle on monta reittiä. Podcastin koti on Kielikorva-blogi (www.kotus.fi/kielikorva). Kielikorvaa jaetaan myös Soundcloudin, iTunesin ja Youtuben kautta. Lisäksi lähetykset voi kuunnella RSS-syötteen avulla tai ladata mp3-tiedostoina. Sosiaalisessa mediassa ohjelman tunniste on #Kielikorva. Keskustele, anna palautetta ja ehdota aiheita!

Mitä Riitta Hyvärinen ja Minna Pyhälahti eli Hyvis & Pyhis puhuivatkaan pilkuista? Entä mitä lokakuussa kerrottiin syksyyn liittyvien sanojen taustasta? Ei syytä kelailuun, sillä Kielikorvan osioita voi nyt kuunnella myös erillisinä Youtube-soittolistojen kautta. Uudissanatalu-vlogin koti puolestaan on Kotus-blogissa.

Kielikorva Kotus-blogissa
Hyvis & Pyhis (Youtube-soittolista)
Kysymyksiä & vastauksia (Youtube-soittolista)
Uudissanataulu-vlogi Kotus-blogissa

Kielikorva-podcastin logo.
Kielikorva-podcastin logo.

Teksti: Risto Uusikoski


Palaa otsikoihin