Asiantuntijoiden kirjoituksia ajankohtaisista kielikysymyksistä. Laaja blogi- ja kolumniarkisto, kysymyksiä ja vastauksia -osio, teemakoosteita.

rss Kotuksen uutiset 2018

15.3.2018 15.52

Hyvän virkakielen verkkokurssi avattu

Aluksi valtion työntekijöiden suoritettavissa.

Kotimaisten kielten keskus on julkaissut hyvän virkakielen verkkokurssin E-oppiva-oppimisalustalla. Kurssin sisällön ovat laatineet Kotuksen asiantuntijat.

Kurssilla keskitytään lause- ja virkerakenteisiin, ja se on valtion työntekijöiden suoritettavissa maksutta. Toiveissa on, että kurssi saataisiin tämän vuoden aikana myös kuntien työntekijöiden käyttöön.

Hyvä virkakieli -kurssille pääsee uudelta valtionhallinnon yhteiseltä E-oppiva-oppimisalustalta. Kurssille kirjaudutaan valtion Virtu-tunnuksin. Sen voi suorittaa itsenäisesti.

Lisätietoja kurssista (Ajankohtaista virkakielestä, 15.3.2018)

Hyvä virkakieli -kurssi

Kielitoimiston kouluttajat Riitta Hyvärinen ja Marianne Laaksonen nappasivat palkinnon eOppiva-oppimisympäristön julkistamistilaisuudessa. Kuva: Lotta Jalava, Kotus.
Kielitoimiston kouluttajat Riitta Hyvärinen ja Marianne Laaksonen kävivät vastaanottamassa Kotuksen palkinnon E-oppiva-oppimisympäristön julkistamistilaisuudessa. Kuva: Lotta Jalava, Kotus.

Palaa otsikoihin