Siirry sisältöön
Vesa Heikkinen. Kuva: Sonja Holopainen, Kotus.
Vesa Heikkinen. Kuva: Sonja Holopainen.
Vesa Heikkinen on suomen kielen dosentti ja erityisasiantuntija Kotimaisten kielten keskuksessa sekä www.kotus.fi-sivuston päätoimittaja. Hän on paneutunut virka- ja säädöskieleen, journalismin, politiikan ja somen kieleen, kieleen liittyviin valta-, intertekstuaalisuus- ja ideologiakysymyksiin sekä ymmärtämiseen ja kielitietoisuuteen.

rss

19.1.2011 14.06

We Love Helsinki

Vuoden kulttuuriteko!

Olen antanut itselleni kertoa, että We Love Helsinki on saanut Helsingin kulttuuriteko 2010 -palkinnon. Kunniamaininnat annettiin Helsinki Poetry Jamille sekä Skidit Festareille. Yleisön suosikki oli Refugee Hospitality Club.

Olen äimistynyt! Tai ainakin yritän esittää puulla päähän lyötyä! Tai englannilla kumautettua! (Ja nyt loppuivat koneestani huutomerkit.)

Valinnat teki Helsingin kulttuuri- ja kirjastolautakunta, toiselta nimeltään We Love Culture and Books Helsinki. Tackar o pockar. Iloinen veronmaksaja kiittää kaupunkia ah niin kultturellista kielisuihkusta. 


Palaa otsikoihin | 2 puheenvuoroa | Keskustele

20.1.2011 12.24
KPA ulkoisesta maasta
we love helsinki
onpa tosiaan harvinainen ja älykäs nimi keksitty yhdistykselle tai ryhmälle; tuota ei vähällä älyllä saa aikaiseksi eikä missään maailmalla sitä edes kuule.
skidit-festarissa olisi nyt ollut edes snadisti idistä.
ymmärrän vaikuttuneisuutesi.
21.1.2011 16.13
petrus
Ymmärrän kielihämmennyksen, mutta luulisi noin yleisesti kieltentutkijaa riemastuttavan se tieto, että sanataideryhmä oli kunniamaininnan arvoinen.

Se jos mikä nimittäin on perin harvinaista. Mutta ainahan sitä voi naljailla.