Asiantuntijoiden kirjoituksia ajankohtaisista kielikysymyksistä. Laaja blogi- ja kolumniarkisto, kysymyksiä ja vastauksia -osio, teemakoosteita.

Jouni Kemppi on vantaalainen runoilija. Tienatakseen elantonsa hän työskentelee Kotimaisten kielten keskuksessa järjestelmäasiantuntijana.

Jouni Kemppi

2.3.2010 3.42

Vuodepaikkoja luonnon keskelle

”Ainutlaatuisen luonnon keskelle tarpeeksi väljiä vuodepaikkoja.”

Surffaillessani televisiokanavilla tupsahdin keskelle A-studion keskustelua jossa puhuttiin kansallispuistoon rakennettavista vuodepaikoista. Kesti jonkin aikaa ennen kuin tajusin että keskustelussa puhuttiinkin hotellin laajentamisesta eikä sairaalan vuodepaikoista.

Siitä mihin keskustelussa päädyttiin ei minulla ole hajuakaan, sillä jäin visioimaan vanhustenkotia joka rakennettaisiin "ainutlaatuisen luonnon keskelle" ja jossa pidettäisiin huolta siitä että "palveluvarustus on riittävällä tasolla ja tilat ovat tarpeeksi väljiä"...


Palaa otsikoihin | 1 puheenvuoro

7.3.2010 22.02
On raitis ilma tärkeää...
Luonnonpuistovanhainkoti on loisto ajatus. Tähtitaivaan alla pakkasyönä vanhuskysymys tulisi hoidettua siisti ja kerta heitolla.


Kyselyyn
Till undersökningen

Asiakaskysely 2017 / Kundundersökning 2017

Ehtisitkö vastata Kotimaisten kielten keskuksen (Kotuksen) asiakastyytyväisyyskyselyyn? Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Toki, vie minut kyselyyn Kiitos, vastaan myöhemmin Ei kiitos, en vastaa tällä kertaa

Delta gärna i Språkinstitutets kundundersökning! Frågorna tar några minuter att besvara.

Ja tack, jag deltar gärna Tack, jag deltar senare Nej tack, jag deltar inte den här gången