Asiantuntijoiden kirjoituksia ajankohtaisista kielikysymyksistä. Laaja blogi- ja kolumniarkisto, kysymyksiä ja vastauksia -osio, teemakoosteita.

Medveten på flera språk – Monikielinen mieli

Koneen Säätiö ja Svenska kulturfonden järjestävät tilaisuuden, jossa monikieliset mielet inspiroivat osallistujia keskusteluun. Tilaisuus järjestetään maanantaina 31. maaliskuuta klo 15.00–19.00 Suvilahden Kattilahallissa (Sörnäisten rantatie 22, Helsinki).

Tilaisuuden tavoitteena on parantaa kieli-ilmastoa Suomessa ja antaa ideoita siitä, miten ja missä konteksteissa yksilön ja yhteisön monikielisyyttä voi parhaiten edistää. Puhujina ovat muun muassa Ville Virtanen, Paula Salovaara, André Noël Chaker ja Peter Nyman.

Tilaisuus on kaksikielinen, eli osallistujat voivat puhua suomea, ruotsia tai molempia. Kohderyhmänä ovat toimittajat, äidinkielenopettajat, kirjailijat, valtion virkamiehet, taiteilijat, tutkijat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu tästä.

Kyselyyn
Till undersökningen

Asiakaskysely 2017 / Kundundersökning 2017

Ehtisitkö vastata Kotimaisten kielten keskuksen (Kotuksen) asiakastyytyväisyyskyselyyn? Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Toki, vie minut kyselyyn Kiitos, vastaan myöhemmin Ei kiitos, en vastaa tällä kertaa

Delta gärna i Språkinstitutets kundundersökning! Frågorna tar några minuter att besvara.

Ja tack, jag deltar gärna Tack, jag deltar senare Nej tack, jag deltar inte den här gången