Kotimaisten kielten keskuksen sijainti-, yhteys- ja aukioloaikatiedot sekä tietoja organisaatiosta ja verkkotoiminnasta.

Kotuksesta sanottua

Tänne kootaan esimerkkejä Kotimaisten kielten keskuksen saamista palautteista. Palautetta tulee muun muassa Twitterin ja erilaisten verkkosivuilla olevien lomakkeiden kautta sekä sähköpostitse.

Kiitos kaikille palautteenantajille! Palautteiden avulla pystymme parantamaan toimintaamme. (Olemme poistaneet palautteista lähettäjien nimet ja sähköpostiosoitteet.)

Mies ja vene. Kuva: Kotuksen arkisto.
Kotivalkamassa. Teodor Yrjönen 1921. Kuva: Kotuksen arkisto.

Verkkolomakepalaute 24.8.2016 (tiedonhakutehtävät)

Kiitos tästäkin, ihana Kotus! Onpa helppoa opastaa nuoria käyttämään teidän palvelujanne, koska elätte ajassa ja tarjoatte kaiken kovin nykyaikaan sopivalla tavalla!


Twitter-palaute 9.8.2016

@Kotus_tiedotus-neuvontapuhelimeen soittaminen palkitsee aina! Tänään kysyin post-internetistä. Joo, se on hyvä kirjoittaa näin. #kieli


Verkkolomakepalaute 13.4.2015

Verkkopalvelunne ovat parantuneet entisestään ja monen monituista kertaa olen saanut sivuiltanne niin hupia kuin hyötyäkin. Kiitos kaikesta Kotus ja hyvää jatkoa!


Twitter-palaute 12.4.2015

Valtava kiitos osoitteeseen @Kotus_tiedotusverkkomateriaalien avaamisesta kaikille! Upea teko, joka helpottaa monen elämää.


Verkkolomakepalaute 9.4.2015

Onnittelut onnistuneesta uudistuksesta! Olette saaneet aikaan todella tyylikkään ja hyvin toimivan sivuston.


Twitter-palaute 9.4.2015

Parasta tänään: @Kotus_tiedotus avasi uudet nettisivunsa ja sangen näppärän, ajantasaisen tietokokoelman http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/ . Arvostan!


Twitter-palaute 9.4.2015

Hienot uudet nettisivut,@Kotus_tiedotus! Erityisesti ilahduttaa selkeästi kootut suomen kielen lautakunnan suositukset. Ihmiset ➡️ kotus.fi!


Twitter-palaute 27.1.2015

Kielitoimiston sanakirja netissä on maailman parasta! @Kotus_tiedotus #kieli #mitensetaipuukaan #äikkä


Verkkolomakepalaute 23.1.2015

Hei!

Soitin juuri neuvontapalveluunne ja sain jälleen kerran loistavaa palvelua. Aivan mielettömän hienoa, että tällainen palvelu on olemassa. Kiitos!


Verkkolomakepalaute 19.11.2014

Jälleen kerran löysin etsimäni Kotuksen sivuilta. Aina kun menee sormi suuhun, niin täällä on kattava artikkeli aiheesta.