Tietoa kielipolitiikasta, Suomen kielistä ja suomen sukukielistä, kielenkäytön lajeista, nimistöstä, eri kielimuodoista, kielen- ja nimistönhuollosta.

Ajankohtaista virkakielestä

23.8.2016 10.32

Kysely virkakielen verkkokurssista

Kotus suunnittelee verkkokurssia, joka on suunnattu virkatekstien tekijöille. Kartoitamme nyt kyselyn avulla, millaisia tarpeita ja toiveita viranomaisilla on. Vastausaikaa on 31.8.2016 asti.

Kotus lähetti sähköisen kyselyn 9.8.2016 kaikille kunnille, ministeriöille ja valtionhallinnon ylimmille toimielimille. Kysely lähetettiin kirjaamoihin ja näitä pyydettiin lähettämään se eteenpäin oman kunnan tai hallinnonalan organisaatioille. Tähän mennessä vastauksia on kertynyt 788.

Vastauksia on tullut ilahduttavan paljon, mutta niitä toivotaan vielä lisää. Olisi hyvä, että näkemyksiä saataisiin sekä tavallisilta virkatekstien tekijöiltä että toiminnan kehittämisestä vastaavilta. Kurssin suunnittelua hyödyttää, jos vastaajina on mahdollisimman kattavasti erilaisia organisaatioita ja erilaisten kirjoitustöiden tekijöitä.


Palaa otsikoihinKyselyyn
Till undersökningen

Asiakaskysely 2017 / Kundundersökning 2017

Ehtisitkö vastata Kotimaisten kielten keskuksen (Kotuksen) asiakastyytyväisyyskyselyyn? Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Toki, vie minut kyselyyn Kiitos, vastaan myöhemmin Ei kiitos, en vastaa tällä kertaa

Delta gärna i Språkinstitutets kundundersökning! Frågorna tar några minuter att besvara.

Ja tack, jag deltar gärna Tack, jag deltar senare Nej tack, jag deltar inte den här gången