Tietoa kielipolitiikasta, Suomen kielistä ja suomen sukukielistä, kielenkäytön lajeista, nimistöstä, eri kielimuodoista, kielen- ja nimistönhuollosta.

Kielipolitiikasta mediassa

1.8.2017 11.26

Muumimaailman esityksiä viittomakielellä

Kielipolitiikasta mediassa: Päivän Lehti 31.7.2017.

Diakonia-ammattikorkeakoulun tulkkiopiskelijat tulkkaavat teatteriesityksiä ja laakson tapahtumia Naantalin Muumimaailmassa tulevana viikonloppuna. Tarkoituksena on tuoda satumaailma lähemmäksi niitä lapsia, jotka kommunikoivat viittomakielellä, viitotulla suomella tai jollakin puhetta tukevalla tai korvaavalla menetelmällä.

Markkinointijohtaja Ann-Karin Koskinen kertoo, että Muumimaailma haluaa ottaa asiakkaiden tarpeet huomioon mahdollisimman hyvin. Teemaviikonlopun palaute on ollut hyvää, ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä kokonaisuuteen.

Viitottu viikonloppu järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa. Esityksiä tulkattiin ensimmäisinä vuosina viitotulle suomelle ja viittomakielelle, mutta viime vuosina mukaan on otettu puhetta tukevat kommunikaatiomenetelmät, esimerkiksi kuvakommunikaatiotaulut.

Päivän lehti 31.7.2017

Palaa otsikoihinKyselyyn
Till undersökningen

Asiakaskysely / Kundundersökning 2018

Ehtisitkö vastata Kotimaisten kielten keskuksen (Kotuksen) asiakastyytyväisyyskyselyyn? Vastaaminen vie aikaa muutaman minuutin.

Toki, vie minut kyselyyn Kiitos, vastaan myöhemmin Ei kiitos, en vastaa tällä kertaa

Delta gärna i Språkinstitutets kundundersökning! Frågorna tar några minuter att besvara.

Ja tack, jag deltar gärna Tack, jag deltar senare Nej tack, jag deltar inte den här gången